Over ons

De Doese 4 9222 LT Drachtstercompagnie
Tel: 06 144 77 100  E-mail: info@wykra.nl

Bij Wykra kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie kwaliteit occasions. Wytze Kracht is al 10 jaar actief in de autobranche. Als leverancier van gebruikte auto’s en onderhoud heeft Wykra een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere- als zakelijke relaties.

ONS TEAM DAT 6 DAGEN PER WEEK VOOR U KLAAR STAAT

Wij richten ons op het aan- en verkopen van kwaliteit occasions en bedrijfsauto’s. Dit doen we uiteraard ook voor de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring, contacten, lage overheadkosten en hoge omzetsnelheid, bieden wij onze occasions tegen zeer concurrerende prijzen aan. Het merendeel van de aangeboden auto’s is afkomstig van de eerste eigenaar en uiteraard voorzien van de onderhoudsboekjes en de Nationale Auto Pas.

Van onze medewerkers kunt u stuk voor stuk verwachten dat deze u met groot enthousiasme helpen. Passie, gedrevenheid en klantgericht zijn zomaar een aantal steekwoorden die naadloos aansluiten bij onze manier van werken. En met de zekerheid dat ieder afdeling voorzien is van specialisten staat niets u in de weg ook klant te worden bij Wykra Auto. Wij heten u in ieder geval alvast van harte welkom.